Hrvatska: 091 620 79 51

Kako se
prijaviti?

Edukatori i Akademija JN

Uvjeti i način plaćanja

Loading...

EDUKATORI I AKADEMIJA JN

 

 

Dobrodošli u našu JULIANA NAILS akademiju gdje ste na pravom mjestu kako biste započeli svoju karijeru u izradi noktiju.

Akademija je profesionalno opremljena tako da svako radno mjesto ima materijale koji su vam potrebni za rad tijekom edukacije.

Individualno ili u manjim grupama prilagođavamo se pristupom prema svakom učeniku i time omogućavamo da budete samostalni nail tehničari nakon edukacije.

Nakon edukacija naša vrata vam se ne zatvaraju, ovdje smo za svu podršku i pitanja koja će vam se javljati u radu.

Završetak edukacije je samo jedan novi početak za svijet noktiju.

Uz svaku edukaciju dobivate međunarodno priznati certifikat i mogućnost da se zaposlite u nekom od salona ili otvorite vlastiti salon.

 

 

 

Juliana Nails Edukatori

juliana nails

Matea Šagud

Master Edukator Juliana Nails
Matea je međunarodni edukator za nokte (gel tehniku, nail art) i trepavice (klasične i volumenske) za Juliana Nails brend još od 2011. godine te vodi radionice i seminare širom Europe. Osim toga, osvojila je više 1. mjesta s domaćih (Zagreb, Opatija) i međunarodnih natjecanja (Muenchen, Graz) za nokte i trepavice. Po zanimanju medicinski kozmetičar i viši fizioterapeut, od 2006. godine radi nokte, a trepavice od 2013. Ljubav prema ovom poslu pokazuje svojim radovima te stalnom željom za usavršavanjem i nesebičnim dijeljenjem znanja polaznicama i polaznicima edukacija. -Veliku ljubav za ovaj posao pokazuje svojim radovima i stalnom željom za usavršavanjem, te nesebičnim dijeljem znanja svojim učenicama.
juliana nails

Cindy Vargas

Edukator Juliana Nailsr
Još daleke 1998. godine je Cindy, nakon završene 3-godišnje edukacije, počela raditi nokte u rodnoj Pretoriji, u Južnoafričkoj Republici. Nemirnoga duha i željna novih znanja, provela je i 3 godine radeći u SPA salonu cruisera, gdje se sretala s raznim željama klijenata iz svih krajeva svijeta. Tijekom dugogodišnjeg obrazovanja stekla je zvanja edukatora za akril, usavršavanja akril tehnike, prebacivanje gela na akril i trajni lak. Odlučila se skrasiti u Karlovcu, gdje od 2006. suvlasnica salon „Pin Upby L&C“, u partnerskom odnosu s dugogodišnjom kolegicom Lorom.

Uvjeti i način plaćanja

Svaki polaznik Juliana Nails akademije dužan je avansno uplatiti edukaciju po želji. Ista se može uplatiti bankovnim nalogom, karticom( webshop) ili osobno u našem dućanu(Avenija Dubrava 82, Zagreb). Nakon izvršene uplate, dogovara se termin održavanja edukacije. Ukoliko se polaznik ne pojavi na zakazanoj edukaciji, smatrat će se da je ista odrađena.

Posebne pogodnosti

Svaki polaznik  će dobiti:
– Međunarodno priznati certifikat o završenom tečaju

– 15 % popusta na prvu kupnju u Juliana Nails Shopu

– osiguran materijal za rad na tečaju

– stalnu podršku za sve upite i nejasnoće u budućem radu.

Napomena:
Molimo Vas da nas za odabir termina edukacije i sve ostale informacije kontaktirate na
tel. broj   091 888 8842
te zadržite račun kao uvjerenje plaćene edukacije.

Close Menu
Product added successful
×
×

Cart

400,00kn preostalo do besplatne poštarine