Hrvatska: 091 620 79 51

O nama Juliana Nails

Juliana Nails je osnovana 2003. godine i kao austrijska tvrtka vrlo smo ponosni na naših 8 prodavaonica diljem Austrije! Uz to, poslujemo i imamo zadovoljne klijente diljem Europe, a neke od zemalja u kojima se koriste Juliana Nails proizvodi su Austrija, Njemačka, Švicarska, Francuska, Mađarska, Slovenija, BIH, Srbija, Rumunjska.

 

Juliana Nails asortiman danas obuhvaća sve proizvode vezane uz profesionalnu njegu i estetiku noktiju. Stalno se trudimo upotpuniti program prema zahtjevima naših klijenata i ne stajemo čak ni nakon 2000 proizvoda u asortimanu! Upravo zato u ponudi imamo i Juliana Lashes asortiman sa svim pripadajućim materijalima i proizvodima za rad s ekstenzijama trepavica koji su dostupni za ugradnju i prodaju u svim našim centrima.

 

Osim kvalitetnih proizvoda, smatramo kako dobru tvrtku čine i vrhunski zaposlenici koji su ogledalo tvrtke. Oni svojim znanjem i stručnošću potvrđuju našu namjeru da uvijek budemo među najboljima u struci. Zato se trudimo da naši zaposlenici uvijek budu zadovoljni i da dijele našu strast kada su njega i estetika u pitanju!

 

Na kraju, možemo se pohvaliti lojalnim klijentima i partnerima koji su najbolje jamstvo naše kvalitete. Oni su prepoznali kvalitetu i prednosti Juliana Nails branda te nas uvijek potiču na više, bolje i zanimljivije!

 

Posjetite nas na adresi Avenija Dubrava 82, gdje su Vam dostupni svi proizvodi Juliana Nails i Juliana Lashes asortimana, kao i Akademija – Centar za edukacije. 

Close Menu
Product added successful
×
×

Cart

400,00kn preostalo do besplatne poštarine